Chat with us, powered by LiveChat

Vier een jubileum met een online magazine!

Door 20 mei 2022Geen categorie

We maken graag magazines over uiteenlopende onderwerpen voor onze klanten. Een online blad dat bijvoorbeeld eens per halfjaar uitkomt. Maar je kunt er nog veel meer kanten mee op, met speciale edities bijvoorbeeld.

Vier een jubileum

Denk eens aan een mooie uitgave ter viering van jouw jubileum. Een special met interviews met medewerkers, persoonlijke verhalen en gave foto’s. Een perfecte manier om de persoonlijkheid van je onderneming te delen met klanten.

Dit deden we bijvoorbeeld bij het 30-jarig jubileum van De Hypotheekshop. Een leuk cadeautje om met alle (oud)werknemers te delen!

Cover De Hypotheekshop 30 jaar

Belicht een belangrijk onderwerp

Misschien zoek je naar een manier om een belangrijk onderwerp uit te lichten. In een special kun je alle informatie kwijt die jij belangrijk vindt. Geen heel magazine, maar een compacte uitgave waarin je toch alles kwijt kunt.

Gebruik een online magazine als jouw eigen platform

Je kunt een magazine ook gebruiken als jouw eigen platform. Het is tenslotte een interactief medium. Dit deden we bijvoorbeeld voor Woningprimeur, een mix van een woningaanbod en inspiratie. Je leest hem hier.

Bekijk hier al onze magazines. Heb je vragen over jouw editie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woningprimeur