financemarketing

Onze aanpak

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de content op de website er piekfijn uit ziet, maar we vergeten ook andere kanalen niet. De sociale media worden betrokken in onze aanpak en daarmee zorgen we ervoor dat je het contact met je publiek blijft houden. We bouwen Instagram bijvoorbeeld voor je op met een aparte contentstrategie. Daarnaast gaan we verder dan de geijkte media.

Mobiel zaken op orde = betere business

Instagram is de afgelopen jaren ontploft. Terwijl ook daar het bedrijfsleven nog maar mondjesmaat aanwezig is. Bovendien worden ‘dark socials’ zoals Whatsapp nauwelijks ingezet als onderdeel van de marketingstrategie, hoewel het echt kan!

Betere business doen, betekent ook mobiel je zaken goed op orde hebben. We laten je kansen zien die je zelf nog niet gezien hebt, dat is onze drive. En je weet: als het goed is, zitten wij erachter. Ook achter mobiel.

Bekijk een mooi voorbeeld

Doorgaan waar andere media stoppen

De Rabo e-magazines die wij achter de schermen maken gaan door waar papier stopt. De content wordt nog veel krachtiger doordat onze online ontwerpers en content marketeers niet meer met de beperking van papier te maken hebben. Zij brengen de magazines haast tot leven! De Rabo e-magazines zijn zeer toegankelijk qua leesbaarheid en de artikelen zijn door lezers snel en eenvoudig te delen. Onze e-magazines kunnen gelezen worden via computers, tablets en smartphones, uiteraard op alle platformen: Apple, iOS, Windows en Android.

Hun enthousiasme werkt aanstekelijk!

”De samenwerking met Hans, Rowdy en hun team is al jaren heel erg prettig. Hans is open, direct en bruist altijd van de ideeën. Is op de hoogte van de laatst trends en ontwikkelingen en vertaalt die door naar onze organisatie en mogelijkheden. Afspraken worden altijd heel snel opgevolgden uitgevoerd. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk :-)” – Elise Amels, Rabobank Leiden – Katwijk

Accountancy e-magazine

Soms wil je je klanten net wat meer inzicht geven in de organisatie. Wat dieper ingaan op onderwerpen die relevant zijn in het vakgebied. Klanten boeien met interessante artikelen en interviews. Dat deden wij met Pro Raad, een accountancy e-magazine.

Rabo e-magazines

De Rabo e-magazines gaan door waar papier stopt. De content wordt veel krachtiger doordat onze ontwerpers en content marketeers niet meer met de beperking van papier te maken hebben. Zij brengen de magazines haast tot leven! De Rabo e-magazines zijn te lezen via alle platformen: Apple, iOS, Windows en Android en alle devices: van tablet tot laptop.