Nieuws delen en verhalen schrijven over jouw bedrijf en jouw sector, dat is wat we doen. En daar hebben we onze eigen strategie voor ontwikkeld.

Nieuws & verhalen

Nieuws & Verhalen

Wij zijn een content marketing bureau. Content marketing is een vak geworden, het is niet iets wat je ‘erbij’ kunt doen. Het vereist creativiteit, expertise en natuurlijk tijd. Content marketing is denken als een uitgever, wat we voorheen deden met de papieren magazines en reclamefolders. Wij zijn een bedrijf dat 100% online is. Wij geloven dat de SEO begint bij de juiste content. Natuurlijk is er ook een technische kant aan SEO, en daar weten wij ook raad mee.

Jouw sector

Jouw sector is de basis

Nieuws delen en verhalen schrijven over jouw bedrijf en jouw sector, dat is wat we doen. En daarmee willen wij het publiek met jouw bedrijf verbinden zodat bestaande klanten groter worden en je potentiƫle klanten gaat aantrekken. Met het juiste nieuws op jouw kanalen zorg je ervoor dat er positief over jouw bedrijf gesproken gaat worden. Want als je zelf niets te vertellen hebt, dan zal men ook niet snel over je spreken. De website zien wij als de bron en alle sociale mediakanalen zien wij als de satellieten. Wij distribueren de content naar deze plekken om vanaf daar het bereik te vergroten. Want distributie is net zo belangrijk als de content zelf. Daarnaast zijn er belangrijke kanalen zoals Google My Business en het meest vergeten kanaal: e-mailmarketing, een lucratievere manier van marketing bestaat er haast niet.

Verkoop

Verkoop met inhoud, niet met schreeuwen

Een goede uitgever weet zijn waren te verkopen, juist door zijn verkoophoed af te zetten en zijn uitgevershoed op te zetten. Als je eenmaal veel publiek weet te binden op je eigen platformen en als deze mensen regelmatig terugkeren, heb je natuurlijk een geweldige vijver om in te vissen. Die vijver is ook nog eens van jou, en niet van Facebook, Instagram of YouTube. Uitgevers weten als geen ander de mooiste advertenties te maken. Voor SEA draaien wij onze handen niet om, want de kennis en kunde hebben wij allemaal in huis. We zorgen ervoor dat we je doelgroep kennen, zodat we de juiste boodschap voor het juiste kanaal maken.

Jouw website

Jouw website is de bron

De website is de basis van alles wat we maken en de website past precies bij wat jouw bedrijf wil uitstralen. Wij maken de websites in 99% van alle gevallen met WordPress. SEO is zo goed ingebouwd in WordPress, dat wij moeiteloos vanaf de website de marketing kunnen inbouwen. Daarnaast zoekt het merendeel van jouw doelgroep mobiel naar jouw bedrijf. En ook daarbij weten wij met WordPress een prachtige site te ontwikkelen die er op mobiel net zo mooi uitziet als op een pc.

Employer branding

Het aantrekken en behouden van talent is vandaag de dag cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Een effectieve manier om dit te bereiken is door te investeren in sterke employer branding. Bij hansluiken.com begrijpen we het belang van een positieve reputatie als werkgever en hoe dit kan bijdragen aan het aantrekken van toptalent.

Met sociale media en online recensies is het essentieel om jouw employer brand online te beheren. Wij implementeren strategieƫn om positieve verhalen van medewerkers te delen en online interactie te bevorderen. Hierdoor vergroten we de zichtbaarheid en trekken we kandidaten aan die resoneren met jouw bedrijfswaarden.