insurancemarketing

Een website en alle bijbehorende kanalen die altijd up-to-date zijn. Zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep. Daar zorgen wij voor, dan kunt u zich bezighouden met uw belangrijke werk.

Zeer ervaren marketeer

Ik kan Hans Luiken Uitgevers van harte aanbevelen. Zeer ervaren marketeer die goed met je meedenkt en meegaat met de laatste trends!” – Peter Zuidhoek, VDSD

Het begint bij de identiteit

Heeft u wel eens nagedacht over de identiteit van uw onderneming? Wat wilt u uitstralen, waarom komen klanten bij u en niet bij de concurrent? Kernwaarden staan meestal centraal in het verhaal van uw bedrijf. Het is niet makkelijk om een identiteit ‘even’ vast te stellen, maar daar helpen we u graag bij. Zo wordt het ook een stuk makkelijker om met potentiële klanten te communiceren. Dit deden we bijvoorbeeld voor onze klant VDSD.

Bekijk de missie en visie van VDSD
CMC

Een online magazine: een uitstekende toevoeging op de mediastrategie

Een online magazine is een geweldige manier om meer met klanten te kunnen delen, laten zien dat u specialist bent in uw vakgebied. Maar ook een (persoonlijk) inkijkje geven in uw organisatie. Het kan allemaal, en dat deden we onder andere voor CMC, specialist op het gebied van verzekeringen, vastgoedbeleggingen, bedrijfsmakelaars, pensioenen en taxaties.

Bekijk het magazine

Strategische kennis

Met Hans als ervaren ondernemer aan het roer is er veel strategische kennis in huis. Zo hebben wij aan de basis gestaan van vele nieuwe bedrijven en concepten. Daarmee overstijgen we onze primaire dienstverlening. Bijvoorbeeld bij Carpe Diempolis. We creëerden een website en blog om nieuws en verhalen te delen.

Bekijk de website

Sta er goed voor in Google

Content creëren en plaatsen is één, volhouden is twee en ervoor zorgen dat u goed gevonden wordt is drie. Dat doen we onder andere door het gebruik van Google Mijn Bedrijf. Wilt u zelf alvast een kijkje nemen in deze omgeving? Download dan ons whitepaper. Daar leggen wij de basis van dit krachtige medium uit.

Ik wil aan de slag!

whitepaper
reCAPTCHA