Notarismarketing

Eén van de vakgebieden waar wij veel van af weten, is het notariaat. Samen notarissen online sterker maken, dat is onze missie. Benieuwd hoe onze content aanpak werkt voor het notariaat? Lees het hieronder en maak eens een afspraak met ons.

Notariaat als vertrekpunt

Nieuws en verhalen uit uw vakgebied

Kennis van het notariaat is onze kracht

Uw website als bron

Wilt u de goedkoopste of de beste notaris zijn?

Wij willen het publiek met uw notariskantoor verbinden zodat bestaande klanten groter worden en u potentiële klanten gaat aantrekken. Dit doen wij door de allerbeste content te maken en dit te distribueren via de bekende sociale mediakanalen, maar ook via onder andere Google My Business en een kanaal wat vaak wordt vergeten: e-mailmarketing.

Het nieuws uit het notariaat staat centraal bij het ontwikkelen van de online strategie. Zowel de website als online kanalen worden gevuld met de beste content. En dan gaat het niet alleen om de actualiteit, maar er is ook een belangrijke plek voor persoonlijke verhalen van mensen uit uw sector die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze verhalen zorgen voor veel interactie met uw doelgroep.

Door het grote aandeel notarissen in ons klantenbestand, weten wij hoe we de juiste nieuwsberichten en verhalen schrijven voor het notariaat. We zijn elke dag bezig met het nieuws rondom dit vakgebied, onze antennes staan daarom altijd op scherp. Wij weten de juiste toon en stijl te ontwikkelen voor webteksten en advertenties, zodat (potentiële) klanten u weten te vinden en zelfs de interactie met uw bedrijf gaan opzoeken.

De website is de basis van alles wat we maken en de website past precies bij wat uw bedrijf wil uitstralen. Wij maken de websites in 99% van alle gevallen met WordPress. SEO is zo goed ingebouwd in WordPress, dat wij moeiteloos vanaf de website de marketing kunnen inbouwen. Daarnaast zoekt het merendeel van uw doelgroep mobiel naar uw bedrijf. En ook daarbij weten wij met WordPress een prachtige site te ontwikkelen die er op mobiel net zo mooi uitziet als op een pc.

U kent vast wel de zogenaamde offerte-sites zoals De Goedkoopste Notaris, Notaristarieven en Notaris offertes. Onze visie is dat u hiermee uw positie als bedrijf verzwakt. Onze aanpak richt zich juist op de krachten en kwaliteiten van uw notariskantoor en niet op de prijs. Want u wilt toch de beste zijn en niet de goedkoopste?

Onze online pakketten voor notarissen

BASIS 259,50, p.m.

Gratis website, altijd up to date en beveiligd inclusief SSL certificaat

Offertemodule

Google Mijn Bedrijf

Eén social media kanaal

Carrière pagina basis

Webhosting 250 euro per jaar

6 keer per jaar nieuws op nieuwspagina + doorplaatsing socials

SILVER €365,30 p.m.

Gratis website, altijd up to date en beveiligd inclusief SSL certificaat

Offertemodule

Google Mijn Bedrijf

Twee social media kanalen

Carrière pagina basiss

Webhosting 250 euro per jaar

✩ 12 keer per jaar nieuws op nieuwspagina + doorplaatsing op socials

✩ Eigen content maximaal 6 keer per jaar

✩ SEO strategie basis

GOLD €661,20 p.m.

Gratis website, altijd up to date en beveiligd inclusief SSL certificaat

Offertemodule

Google Mijn Bedrijf

Onbeperkt aantal social media kanalen

Carrière pagina uitgebreid

Webhosting 250 euro per jaar

✩ 24 keer per jaar nieuws op nieuwspagina + doorplaatsing op socials

✩ Eigen content maximaal 12 keer per jaar

✩ SEO strategie uitgebreid

✩ SEA strategie uitgebreid

✩ Exclusiviteit in uw werkgebied

✩ GRATIS hulp bij stimuleren Google reviews!

Waarom contentmarketing voor notarissen?

Contentmarketing biedt notariskantoren de mogelijkheid om op een doordachte manier te communiceren met hun doelgroep. Door waardevolle informatie te delen, vergroot u niet alleen uw online aanwezigheid, maar versterkt u ook het vertrouwen bij potentiële cliënten. Onze op maat gemaakte contentmarketingstrategieën zijn ontworpen om uw notariskantoor te onderscheiden in een competitieve markt.

Met hansluiken.com haalt u een partner in huis die begrijpt hoe notariskantoren online kunnen opvallen. Laat ons u helpen om uw online aanwezigheid te vergroten en uw notariskantoor naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte contentmarketingstrategie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Contact
Bezig met versturen

Liever direct telefonisch contact?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

071 792 00 24

Of mail naar info@hansluiken.com