notarismarketing

Een van de vakgebieden waar wij veel van af weten, is het notariaat. Samen notarissen online sterker maken, dat is onze uitdaging. Benieuwd hoe onze content aanpak werkt voor uw sector? Lees het hieronder en maak eens een afspraak met ons.

Maak eens een afspraak met ons
Jouw sector

Het notariaat als vertrekpunt

Wij willen het publiek met uw notariskantoor verbinden zodat bestaande klanten groter worden en u potentiƫle klanten gaat aantrekken. Dit doen wij door de allerbeste content te maken en dit te distribueren via de bekende sociale mediakanalen, maar ook via onder andere Google My Business en een kanaal wat vaak wordt vergeten: e-mailmarketing.

Nieuws & verhalen

Nieuws en verhalen uit uw vakgebied

Het nieuws uit het notariaat staat centraal bij het ontwikkelen van de online strategie. Zowel de website als online kanalen worden gevuld met de beste content. En dan gaat het niet alleen om de actualiteit, maar er is ook een belangrijke plek voor persoonlijke verhalen van mensen uit uw sector die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze verhalen zorgen voor veel interactie met uw doelgroep.

Verkoop

Kennis van het notariaat is onze kracht

Door het grote aandeel notarissen in ons klantenbestand, weten wij hoe we de juiste nieuwsberichten en verhalen schrijven voor het notariaat. We zijn elke dag bezig met het nieuws rondom dit vakgebied, onze antennes staan daarom altijd op scherp. Wij weten de juiste toon en stijl te ontwikkelen voor webteksten en advertenties, zodat (potentiƫle) klanten u weten te vinden en zelfs de interactie met uw bedrijf gaan opzoeken.

Jouw website

Uw website als bron

De website is de basis van alles wat we maken en de website past precies bij wat uw bedrijf wil uitstralen. Wij maken de websites in 99% van alle gevallen met WordPress. SEO is zo goed ingebouwd in WordPress, dat wij moeiteloos vanaf de website de marketing kunnen inbouwen. Daarnaast zoekt het merendeel van uw doelgroep mobiel naar uw bedrijf. En ook daarbij weten wij met WordPress een prachtige site te ontwikkelen die er op mobiel net zo mooi uitziet als op een pc.

Wilt u de goedkoopste of de beste notaris zijn?

U kent vast wel de zogenaamde offerte-sites zoals De Goedkoopste Notaris, Notaristarieven en Notaris offertes. Onze visie is dat u hiermee uw positie als bedrijf verzwakt. Wilt u offertes ontvangen via deze platformen, dan moet u ten eerste inzetten op de laagste prijs, dit kost veel marge. Ten tweede is deelname aan dit soort initiatieven erg duur, wat opnieuw ten koste gaat van de marge. Ten derde ontvangt u meestal ‘koude’ leads, die u vaak (telefonisch) moet opvolgen. Dit betekent niet alleen dat u veel tijd en energie kwijt bent, maar vereist ook een hard sell-mentaliteit. Kan uw kantoor dit aan? Ten vierde bouwt u een prijsimago op. Wilt u dat wel? De Hans Luiken-aanpak richt zich juist op de krachten en kwaliteiten van uw notariskantoor en niet op de prijs. Want u wilt toch de beste zijn en niet de goedkoopste?