Chat with us, powered by LiveChat

Wilt u de beste of de goedkoopste notaris zijn?

Door 15 september 2020Nieuws

De consument heeft voor het zogenaamde standaardwerk steeds meer keuzes, nu ook naast de HEMA drogisterij Kruidvat zich op het notariële pad heeft begeven. Is dat een bedreiging voor de ‘reguliere’ notariskantoren? Mogelijk, maar het hoeft niet. 

Feit is dat er steeds meer partijen uit dezelfde ruif eten, dus zal het altijd ten koste gaan van het marktaandeel van een ‘gewoon’ notariskantoor. Daarnaast zijn er nog veel meer partijen ‘op jacht’ naar de notarisconsument. We kennen allemaal partijen zoals de Goedkoopste Notaris die best dominant zijn in het verleiden van potentiële klanten. Veel notarissen doen mee aan dergelijke concepten, ik vind dat onverstandig.

Want hoe dan ook, het zal altijd ten koste gaan van de eigen sterke naam, maar ook van het rendement. Leads inkopen kost altijd geld, want naast de extra kosten die notarissen maken voor dergelijke klanten moet er ook een laag tarief worden aangeboden. En wie wordt er vrolijk van het nabellen van ‘koude’ leads?

Het heft in eigen handen

Onze aanpak is erop gericht om juist de naam te versterken in de online zoektocht van de consument en de offertes die via onze aanpak binnenkomen zijn van de notaris zelf, en niemand anders!

Wij zorgen ervoor dat de website echt van deze tijd is, met wekelijks nieuwe content erop. Die content delen we via de eigen sociale mediakanalen en vooral ook via Google Mijn Bedrijf. En we weten dat dit werkt.

De beste of goedkoopste notaris?

We werken voor vele notariskantoren in Nederland die er van de website tot en met Instagram uitstekend voorstaan. We weten ook dat veel websitebezoek leidt tot vele offerte aanvragen: eigen offertes en dus niet ingekocht via welk platform dan ook.

We weten inmiddels dat onze gemiddelde offerteprijs tussen de € 6,- en € 11,- schommelt, dat is natuurlijk heel erg laag. Dit zijn aanvragen van consumenten die weten dat u een professioneel kantoor bent en altijd dichtbij bent. U wilt de beste notaris zijn, niet de goedkoopste. Toch?

Bij ons draait alles om content en onze jonge medewerkers weten als geen ander de zoekende consument van vandaag te vinden en te bewegen. We zorgen voor traffic op uw eigen site en veel site-bezoek leidt tot vele offerte-aanvragen, zo simpel is het!