Chat with us, powered by LiveChat

Als de content creatief is, zit Sanne erachter

Door 16 april 2019Geen categorie

Wie ben en wat doe je voor HLU?

Mijn naam is Sanne van Harteveld, ik ben 24 jaar en ik ben aan het afstuderen aan mijn studie Communicatie. Toen de kans voorbij kwam om te gaan werken als content marketeer voor HLU, heb ik die meteen gegrepen. Content maken is wat ik het liefste doe. Elke dag, voor mezelf en voor anderen. Ik verzorg de content voor verschillende klanten als John de Groot Autoschade en de Hypotheker. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de eigen socials niet vergeten worden, zoals Instagram van HLU.

Dus die communicatiewereld, die is wel interessant?

Absoluut! Mocht je op het punt zijn om een studie te gaan kiezen of van werkrichting te willen veranderen: de communicatiewereld is super interessant. Er gebeurt elke dag iets of misschien beter gezegd: elke seconde. Het is nooit saai en hoe tof is het om te zorgen dat een bedrijf het goed doet op het internet en daardoor meer klanten kan helpen?

Maar je bent toch niet continu met communicatie bezig?

Als ik slaap 🙂 Daarnaast fotografeer en schrijf ik graag, en ben ik het liefst buiten. Je vindt me vaak op het strand voor een fijne wandeling met de camera binnen handbereik. Dus eigenlijk ben ik het grootste gedeelte van mijn tijd bezig met content. Als ik dan even niet bezig ben met communicatie, ga ik graag lekker uit eten of vermaak ik me met een avondje bingewatchen op Netflix. (Maar eigenlijk is alles communicatie natuurlijk).