Chat with us, powered by LiveChat

Onze Rabo e-magazines

Door 5 september 2019Geen categorie

De Rabo e-magazines die wij achter de schermen maken gaan door waar papier stopt. De content wordt nog veel krachtiger doordat onze online ontwerpers en content marketeers niet meer met de beperking van papier te maken hebben. Zij brengen de magazines haast tot leven! De Rabo e-magazines zijn zeer toegankelijk qua leesbaarheid en de artikelen zijn door lezers snel en eenvoudig te delen. Onze e-magazines kunnen gelezen worden via computers, tablets en smartphones, uiteraard op alle platformen: Apple, iOS, Windows en Android. De content wordt automatisch geoptimaliseerd (SEO) voor de zoekmachines, zodat de content hoog gepositioneerd wordt in alle zoekmachines. We verrijken het magazine met video, geluid en animatie. Het Rabo e-magazine wordt dus een echte beleving. Maar we bouwen ook veel call-to-actions in en door de ingebouwde analytics zien we ook gelijk wat wel en niet werkt.

Bekijk deze mooie demo

We gaan Rabobanken echt helpen met het vergroten van het online bereik en dus ook het versterken van de lokale, online positie van de bank. Het online magazine is echt een owned-medium. De naam van de titel van het magazine bepaalt de bank geheel zelf, alles is mogelijk. En dat geldt ook voor de URL. Is er al een mooie domeinnaam? Dan nemen we die dus gewoon over. Dat maakt het e-magazine alleen maar sterker.

Door middel van nieuws, unieke verhalen en long reads, allemaal verpakt in een eigentijds e-magazine, zal het publiek de Rabobank nog meer en vaker weten te vinden dan nu het geval is. Daarnaast zal de online betrokkenheid (engagement) veel hoger worden dan nu, en het magazine zal de verkoop van producten en diensten gaan stimuleren. Goede ‘branded’ verhalen leiden tot hogere conversies, en daar gaan we ook enorm ons best voor doen. En er is natuurlijk voldoende ruimte om de maatschappelijke kant van de bank te laten zien. Ook hiervan hebben we een mooi voorbeeld!

Bekijk ook deze demo

Specials

Online is haast alles mogelijk, dat is een feit. Zo is content snel te wisselen, te verrijken of te recyclen. Op die manier kunnen banken direct inspringen op wat op dat moment belangrijk is! En content met een juridische houdbaarheid, kan snel verwijderd worden. Ook dat is een sterk punt van dit medium. Specials zijn dus ook heel goed mogelijk en zo wordt een blad niet een allegaartje van artikelen, maar kan een bank dus echt per thema het publiek aan zich binden.

Omvang

Het basis Rabo e-magazine bestaat ongeveer uit 12 onderwerpen, maar meer is altijd bespreekbaar. Bij een e-magazine zijn er eigenlijk geen beperkingen ten aanzien van de omvang.

Meer dan 20 jaar Rabo ervaring

Wij verzorgen alle content, uiteraard alles in overleg met de bank. Ook speciale wensen bespreken we dan. Onze Rabo uitgaven zullen een sterke, lokale uitstraling hebben. Wij werken al meer dan 20 jaar voor lokale Rabobanken en spreken dus de juiste taal en begrijpen hoe we de juiste content creĆ«ren en snappen ook alle ‘spelregels’ van Rabobank Nederland waar het gaat om taal- en beeldgebruik.

Online Platform

We werken met het online magazine platform H5mag, een Nederlands bedrijf. H5mag wordt gebruikt door meerdere Nederlandse bank-verzekeraars. Indien gewenst geeft H5mag een SLA af voor compliance doeleinden.