Chat with us, powered by LiveChat

Onze meest gelezen artikelen van 2019!

Door 8 januari 2020Geen categorie, Nieuws

We blikken nog even terug op 2019 met onze meest gelezen artikelen. Daarna gaan we snel door naar 2020!

Dementie

We schreven over dementie. Dit deden we niet zomaar, wij hebben veel notarissen als klant. Omgaan met iemand die dementie heeft, is niet gemakkelijk. Dit geldt uiteraard voor familie en vrienden, maar ook bij het contact met dienstverleners, zoals bijvoorbeeld notarissen. Want hoe kun je bepalen of iemand de gevolgen van bepaalde keuzes kan overzien?

In de wolken

Sinds juni werken wij volledig in de Cloud. Dat betekent dat wij ons werk altijd en overal kunnen doen, en dat ook met een hele goede beveiliging. Zelfs al genieten we van de zon in een prachtig vakantieoord, we kunnen altijd bij onze toffe content (maar relaxen is ook belangrijk).

Vijf sterren!

Reviews: bij menig restaurant wordt er om je mening gevraagd. En dat is niet zo gek, want wist je bijvoorbeeld dat de kans dat een consument iets koopt vier keer zo groot is als het desbetreffende bedrijf door een bekende is aangeraden?

Mail om 7 uur ’s avonds!

Nieuwsbrieven zijn een populaire marketingtool en dat blijkt ook uit onderzoek van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Nederlanders zitten gemiddeld  ruim 60 uur per maand op hun smartphone. Doe er dus iets mee!