Chat with us, powered by LiveChat

PROJECT: PAPIEREN MAGAZINE ‘THUIS BIJ DE HYPOTHEKER’

Door 23 november 2017Nieuws
thuis

OVER DIT PROJECT

De Hypotheker wil graag een magazine in de verschillende filialen kunnen presenteren aan de klanten. Daarnaast moet het blad ook gelden als een handleiding voor de medewerkers van de Hypotheker.

HET DOEL

Het doel van dit project is een fijn leesbaar luxe magazine voor de klanten van de Hypotheker filialen in Amsterdam en omstreken. Daarnaast dient er juiste informatie in te staan over de 7+1 jazekerheden. Daarnaast wilde de Hypotheker ook een ‘haakje’ naar hun website: dit in de vorm van een artikel waarin de klant de dienstverlening van de Hypotheker reviewt en een Instagram-actie.

“Met dit magazine, laten wij graag iets meer van onszelf zien.”

Chris van der Salm, franchisenemer Hypotheker Amsterdam van Baerlestraat ea.

STRATEGIE

Met een mix van verhalen van klanten, informatie over de werkwijze van de Hypotheker en verwijzingen naar social media en de website maken we een hedendaags magazine dat de waarden van de Hypotheker goed uitdraagt en de lezer uitnodigt ook online actief te worden op de Hypotheker website en Instagram.

DE MIDDELEN

Papieren magazine.

RESULTAAT…

Het magazine is in een oplage van 6000 verspreid over zeven filialen: Amsterdam van Baerlestraat, Osdorp, Bos en Lommer, Amstelveen, Purmerend, Volendam en Zaandam.

Ook in contact komen met uw klanten? Bel of mail ons gewoon voor een gesprek:
Tel: 071 – 523 52 53
info@luikenkarstens.nl