Chat with us, powered by LiveChat

Als het goed geregeld is, zit Rowdy erachter

Door 16 juli 2019Nieuws

Wat zijn jouw werkzaamheden bij HLU en wat vind je het leukst om te doen?

Ik doe veel verschillende dingen: van zelf content schrijven tot regelen van verschillende zaken achter de schermen. Daarnaast maak ik nieuwsbrieven en onderhoud ik websites. Ik vind de afwisseling erg leuk, op een dag ben ik met veel verschillende dingen bezig. Het leukste vind ik het om te zien hoe ik vanaf nul iets moois kan maken, bijvoorbeeld een website helemaal vullen met goede content voor de klant.

Lekker druk dus! Hoe merk je dat, met jouw inzet, klanten online sterker staan?

Ik denk dat wij met onze algemene aanpak, waarin content marketing de basis vormt, ervoor zorgt dat onze klanten een streepje voor hebben op hun concurrenten. Dit is vooral te danken aan de inzet van ons hele team, waar ik deel van uitmaak.

Ben je in je vrije tijd ook veel met (social) media bezig? Doe je daarnaast ook andere leuke dingen?

Ik ben zelf wel redelijk actief op Instagram en ik kijk af en toe op Twitter voor voetbal. Voetbal is mijn passie, daar ben ik heel veel mee bezig. Dat zie je denk ik ook wel terug mijn social mediagebruik.

We vinden het natuurlijk leuk om anderen enthousiast te maken voor de mediawereld. Wat adviseer je scholieren die na hun middelbare school de media kant op willen? Wat zijn de leukste kanten aan ‘ons’ vak?

Waar ik zelf heel veel aan heb gehad, is het leren in de praktijk. Mijn advies voor scholieren is dan ook om tijdens hun opleiding een leuke stageplek te zoeken in deze branche. Als ik specifiek naar de werkzaamheden binnen ons bedrijf kijk, vind ik de diversiteit in werkzaamheden het leukst. Je bent niet continu met één en hetzelfde ding bezig, die afwisseling is denk ik erg prettig.