Chat with us, powered by LiveChat

“Ik draai direct lekker mee in het bedrijf.”

Door 12 april 2018Nieuws
medewerker

Sinds april hebben we een nieuwe medewerker: Rowdy van der Putten. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met de social media van Ringfoto Nederland, zoals Instagram, Facebook en Twitter. Later zal hij dit voor meerdere klanten gaan verzorgen. Naast zijn werk voetbalt hij bij FC Lisse.

Hoe ben je bij Hans Luiken, uitgevers achter de schermen terechtgekomen?

“Via mijn vader; Hans Luiken is een jeugdvriend van mijn vader. Hans kent mij eigenlijk al vanaf mijn geboorte. Ik zocht een baan en hij zocht een medewerker erbij en zo ben ik voor Hans gaan werken.”

Wat doe je precies?

“Ik houd me voornamelijk bezig met werkzaamheden voor een grote klant in de retail. Ik richt me met name op de social mediakanalen van Ringfoto. Zo is het bijvoorbeeld zaak dat het Instagram-account flink gaat groeien. Verder is het de bedoeling dat de fotowinkels die zijn aangesloten bij Ringfoto meer content op Facebook gaan plaatsen. Daarnaast leer ik hoe ik spannende en actuele content kan maken voor de websites van de andere klanten .”

Wat is het leukste aan je werkzaamheden?

“Ik draai direct lekker mee in het bedrijf. Zo kreeg ik al vrij snel mijn eigen verantwoordelijkheden. Daarbij vind ik de diversiteit van het werk ook erg prettig. Zo leer ik op meerdere vlakken de fijne kneepjes van het vak.”

Hoe ga je jouw taken goed invullen?

“Ik ga ervoor zorgen dat er meer activiteit komt op social media en dat we het juiste publiek bereiken. Op dit moment loopt er bijvoorbeeld een fotowedstrijd. De wedstrijd is opgedeeld in vier thema’s. Voor elk thema moeten we dan de mensen die interesse hebben in dat thema enthousiasmeren om mee te doen. Verder probeer ik veel op te steken van mijn collega’s en in samenwerking met hen ook andere taken te vervullen.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Ik heb het tot nu toe erg naar me zin en ik heb er vertrouwen in dat ik dat in de toekomst ook zal hebben. Ik ben erg blij met de kans om hier te werken en zal mijn best doen om van waarde te zijn voor Hans Luiken, uitgevers achter de schermen.”