Chat with us, powered by LiveChat

De nieuwe huisstijl van Autoschade John de Groot

Door 12 oktober 2017Nieuws
logo

Wie Autoschade John de Groot zegt en er weleens is geweest heeft er meteen een beeld bij. Dat is ook niet zo gek, want het bekende rood-blauwe logo met de streepjes bestaat al meer dan dertig jaar! Toch was het 50-jarige jubileum een mooie gelegenheid om het logo eens grondig mee te nemen naar 2017. Hans Luiken vertelt over het proces achter de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl.

Hoe is het idee voor het nieuwe logo ontstaan?

Hans Luiken: “Luiken Karstens verzorgt al een aantal jaar de website en social media voor Autoschade John de Groot. Het viel ons tijdens een bezoek op dat het logo niet meer van deze tijd was. Wij gaven dit aan bij Erwin, maar hij was eigenlijk helemaal niet enthousiast. Hij vond het logo juist mooi en het hoorde echt bij zijn bedrijf. Hij zag niet voor zich hoe het anders zou kunnen. Toen hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn we zelf iets gaan ontwerpen.”

Was Erwin meteen enthousiast?

“Nou nee. Maar toen wij het nieuwe logo presenteerden ging direct bij hem de knop om.”

Waar kunnen we het nieuwe logo allemaal tegenkomen?

“Het logo komt op leenauto’s, de shirts van FC Lisse, borden bij sportclubs, de website, parkeerbordjes, briefpapier, visitekaartjes en schadeformulieren. Tijdens de borrel voor het 50-jarige jubileum is het nieuwe logo gepresenteerd door John de Groot en zijn kleinkinderen. Het logo wordt in één klap overal doorgevoerd.”

Bent u ook op zoek naar een nieuw logo voor uw bedrijf? Bel of mail ons voor een eerste gesprek!