Chat with us, powered by LiveChat

Een bijzondere nieuwe klant

Share This Post

Sinds kort mogen wij een bijzondere klant tot ons klantenbestand rekenen. Carpe Diempolis is een specialist in verzekeringen die met het leven of gezondheid te maken hebben.

Carpe Diem

Het is een bekend gezegde, carpe diem. Pluk de dag. Iets wat niet altijd even makkelijk is, zeker als iemand wordt getroffen door een levensbedreigende ziekte. Als iemand de diagnose kanker krijgt, is dat niet alleen  vreselijk voor de patiënt, maar familieleden kunnen dan ook een extra steuntje in de rug gebruiken. Carpe Diempolis hoopt met hun dienst het leven van patiënten en hun naasten enigszins te verlichten.

Uit eigen ervaring

Oprichter Sander Franken heeft van heel dichtbij de impact van kanker meegemaakt, hij verloor zijn vader. Zijn echtgenote Merel Franken verloor haar oudste zoon aan de vreselijke ziekte.

Omdat zij hebben ervaren dat deze ziekte een behoorlijke aanslag op het gezinsinkomen kan betekenen, is een verzekering ontwikkeld die uitkeert indien er bij een gezinslid kanker wordt geconstateerd.

Website en blog

We zorgen dat op de blog relevante nieuwsberichten en verhalen verschijnen. Daarnaast beheren wij ook de social mediakanalen Facebook en Instagram. Ons doel is dat Carpe Diem online goed zichtbaar wordt, zodat zoveel mogelijk mensen hun moeilijke periode iets kunnen verlichten op financieel vlak.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Vacature Creatieve Content Marketeer
Nieuws

Vacature: Creatieve Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer met talent voor het schrijven en ontwerpen van verschillende communicatiemiddelen. Heb je

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch