Chat with us, powered by LiveChat

Lekker binnenkomen met RaboActueel Wonen

Door 5 oktober 2017Nieuws
RaboActueel Wonen

Dit najaar is ‘wonen’ het thema bij Luiken Karstens. Doe jij ook mee?

Als multimediaal bureau zijn we nog steeds dol op papieren content, zoals magazines en die verslavende huis aan huis folders. En weet je: de vraag naar papieren media groeit weer. Hoe dat komt? Eigenlijk heel logisch: social media heeft z’n plek gekregen binnen de totale mediamix. Daarmee is de context ook weer duidelijk. Net zoals jij, weten we wat wel en niet werkt.

‘Dankzij de Rabo Actueel Wonen hebben we

bijzonder goede marktaandelen behaald.’

– Kim de Booij, Rabobank Zeeuws-Vlaanderen

Bereik & Impact

Wij zorgen voor acht pagina’s geweldige content die bij ruim 85% van de huishoudens in jouw gehele werkgebied op de mat valt. Sluit aan bij de belevingswereld van je klant en neem je klant mee in jouw aanbod.

Hoe dan?

Alles over wonen; geweldige verhalen, foto’s, nieuws, tips & trends, maar ook onbeperkt ruimte voor jullie eigen content. Dát is de kracht van RaboActueel Wonen. En wij houden ons aan de Algemene Regel Reclame-uitingen. De gemiddelde leestijd van dit medium is ruim zeven minuten! En geloof ons: je valt van je stoel als je onze tarieven ziet. RaboActueel Wonen is weliswaar een huis aan huis medium (en dat maakt het ook zo betaalbaar) maar zit niet in het reclamefolderpakket. Het medium wordt exclusief bezorgd door PostNL. Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws: het BTW tarief op dit product is geen 21%, maar slechts 6%. 

Steeds meer deelnemende Rabobanken.

Content met bereik en impact in heel jouw werkgebied!

Kies voor onze crossmediale aanpak en benader potentiële klanten ook online. Zo weet je zeker dat je op een vriendelijke manier bij de klant binnenkomt op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Interesse? Neem contact met ons op! Zien we je snel?

Laat een bericht achter