Chat with us, powered by LiveChat

Heb jij al goed nagedacht over de identiteit van je onderneming?

Door 11 september 2019Nieuws

Een belangrijk onderdeel van de marketingaanpak is het overbrengen van de identiteit van jouw organisatie op je doelgroep. Als je het goed doet, weet de doelgroep meteen waar je voor staat.

Missie en visie

Dit verwoorden organisaties vaak in hun missie en visie. Hierin staan de identiteit, kernwaarden en doelen centraal. Er wordt beschreven op welke manier deze doelen bereikt worden. Dit is dus een uitstekende manier om (potentiële) klanten te laten weten wat jij als organisatie belangrijk vindt, waardoor ze zich verbonden kunnen voelen met jouw organisatie.

Het kan best lastig zijn om in woorden te vatten welke identiteit jouw bedrijf heeft en hoe je met  je collega’s bepaalde doelen bereikt. Vaak is er wel een missie en visie omschreven, maar dekt het nog niet de lading. Daarom nemen wij dat graag uit handen. We gaan met je om de tafel om helemaal helder te krijgen wat de sterkste punten zijn van jouw onderneming en wat je wilt uitdragen.

Onze klanten

Dit hebben wij ook gedaan voor onze klant VDSD, een financieel adviseur uit Lisse. Wij hebben ervoor gezorgd dat de missie en visie precies verwoord zijn zoals VDSD het heeft aangegeven. En dan gaat het niet alleen om tekst, maar ook de vormgeving voor een mooie pagina op de website.

Zo zijn de belangrijkste waarden voor VDSD betrokken, persoonlijk en klantgerichtheid. Wij zorgen ervoor dat deze begrippen in hun context worden geplaatst en voegen het juiste beeld toe.

Bekijk hier de missie en visie pagina van VDSD.