Chat with us, powered by LiveChat

Als de content goed is, zit Natasha erachter

Door 9 april 2019Nieuws

Wie ben je en wat doe je voor HLU?

Ik ben Natasha Wiesemann, 22 jaar oud en ik werk nu ongeveer een maandje voor Hans Luiken Uitgevers. Ik schrijf wekelijks een aantal blogs voor verschillende klanten zoals Huisartsenpraktijk Poelpolder, Ringfoto, TopaTalk en Mijndierenkliniek. Daarnaast verzorg ik ook de Instagrampagina van Ringfoto en zorg ik ervoor dat hier iedere dag nieuwe content online komt.

Vanwaar je keuze om content te maken onder leiding van HLU?

Afgelopen zomer behaalde ik mijn bachelorsdiploma Communicatiesystemen aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik al een aantal jaren mijn eigen bedrijfje in online content, grafisch design en fotografie. Dit wilde ik na mijn afstuderen wat verder gaan uitbreiden, en zo ben ik in aanraking gekomen met HLU. Het werk spreekt mij enorm aan door de afwisseling en de vrijheid die ik krijg. Ik vind het erg belangrijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn werk, en dat is bij HLU zeker het geval. Dat ik als fotograaf ook mag schrijven voor een bedrijf als Ringfoto is natuurlijk ook helemaal op mijn lijf geschreven!

Wat doe je als je niet achter je laptop zit te tikken?

Na het behalen van mijn bachelor besloot ik direct door te leren in een nog creatievere richting. Ik volg op dit moment de premaster Design Cultures aan de Amsterdam VU, om vanaf september de master te kunnen beginnen. Met vakken als cultuurgeschiedenis, modegeschiedenis en –theorie en onderzoekswerkgroep design zit ik hier helemaal op mijn plek. Buiten school en werk om ben ik geregeld in musea te vinden en bezoek ik minstens één keer per week een bioscoop of filmhuis. Qua beweging doe ik graag aan yoga en pilates, om zo toch nog een beetje zen te blijven ondanks al deze drukte. 🙂