Onze e-magazines

Meer informatie?

CMC magazine

CMC magazine najaar 2022

De vierde alweer! Vol actuele onderwerpen, gecombineerd met het persoonlijke van CMC.

Snel ERA magazine

Snel Era Makelaars herfst/winter 2022

Deze tweede editie staat in het teken van het gezinsleven: mooie woningen waarin elk gezinslid een mooie kamer heeft, de leukste uitjes voor het gezin en hoe richt je een gezellige kinderkamer in?

De Vries Robbé najaar 2022

De derde uitgave van het magazine voor de Vries Robbé Makelaars is een informatieve en inspirerende editie!

Snel ERA Makelaars najaar 2022

De eerste uitgave van Snel Era Magazine is een feit. Het magazine geeft een compleet beeld van de huizenmarkt, je vindt er persoonlijke verhalen van makelaars en inspirerende tips voor bijvoorbeeld het inrichten van een nieuw huis.

CMC magazine

CMC magazine zomer 2022

De derde uitgave van CMC is een zomerse editie! Een reisverslag van de collega’s, een interview met restauranteigenaar Koen Soeterik en Spaanse zomerhits gecombineerd met nuttige informatie uit de branche.

Giesberts e-magazine

Giesberts Makelaars magazine 2022

In deze uitgave lees je onder andere over energiebesparende maatregelen. Een goed geïsoleerd huis is meer waard dan je denkt. We stellen vijf vragen aan Wendy Lauffer & Joey Hazekamp èn nemen we de leukste plekjes van Zeist onder de loep, bijvoorbeeld, waar je de lekkerste koffie kan drinken!

Notaris NU voorjaar/zomer 2022

Een divers magazine met veel tips over een hypotheekverhoging voor verduurzaming, bedrijfsvormen, maar uiteraard ook ruimte voor lifestyle: de lekkerste zomerse wijnen!

De Vries Robbé najaar 2021

Het tweede magazine van De Vries Robbé Makelaars heeft het allemaal. Je vindt er een interview met één van de makelaars, tips om je huis zo goed mogelijk op funda te laten verschijnen en natuurlijk de actuele cijfers over de huizenmarkt.

De Vries Robbé

De Vries Robbé zomer 2021

Een prachtig online magazine voor De Vries Robbé Makelaars uit Den Haag.

CMC Magazine najaar 2021

De opvolger van het eerste magazine is er een geworden met veel aandacht voor lifestyle: van de nieuwste sporttrend padel tot de belangrijke vraag: wat eten we met kerst?

CMC

CMC zomer 2021

De eerste uitgave van CMC, specialist op het gebied van verzekeringen, vastgoedbeleggingen, bedrijfsmakelaars, pensioenen en taxaties.

MDK Magazine najaar 2020

Het MDK Magazine voor Mijn Dierenkliniek bedient alle doelgroepen. Betrouwbare informatie van de dierenartsen voor de huisdiereigenaren, handige tips en mooie pagina’s voor kinderen.

MDK Magazine

MDK Magazine najaar 2021

In navolging op het eerste MDK Magazine komt nu de tweede editie uit. Bomvol mooie verhalen over de praktijk, nuttige tips over huisdieren en er is natuurlijk ook iets te winnen!

Chantal Lefeber

Typisch Chantal zomer 2021

De derde uitgave alweer voor Chantal Lefeber Makelaars. Een zomerse editie met veel aandacht voor het team achter de makelaardij.

De Hypotheekshop Beverwijk

De Hypotheekshop Beverwijk

Soms wil je je klanten wat meer informatie meegeven over je onderneming. Dat kan natuurlijk op papier, maar waarom niet in een online magazine? Op de werkvloer vinden constant veranderingen plaats, en dat hebben we zo aangepast in dit prachtige online format.

Bedrijfsbrochure ZekerWonen

ZekerWonen brochure

De brochure zoals we hem kennen, maar dan online en met een upgrade!

Pro Raad

Pro Raad herfst/winter 2022

Overleven op een krappe arbeidsmarkt, thuiswerk- en reiskostenvergoeding, pas op voor phishingmails: je leest het allemaal in de nieuwste Pro Raad voor Keijzer en Vergeer.

Pro Raad najaar 2022

Pro Raad najaar 2022

De nieuwste Pro Raad is er weer één met de vertrouwde rubrieken Auto van de Zaak en Je verdiende loon!

Pro Raad voorjaar 2021

Pro Raad voorjaar 2021

De uitgaves van Pro Raad volgen zich in rap tempo op! De nieuwste is weer een mooi magazine geworden met praktische tips en inspirerende verhalen.

Meer informatie?

Of bel mij terug ➜

Pro Raad zomer 2020

Een e-magazine voor een financiële adviseurs, met een persoonlijk tintje en aandacht voor de huidige tijd. Natuurlijk met krachtige beelden en heldere teksten.

Pro Raad voorjaar 2020

Soms wil je je klanten net wat meer inzicht geven in de organisatie. Wat dieper ingaan op onderwerpen die relevant zijn in het vakgebied. Precies dat deden we in Pro Raad, een accountancy e-magazine.

Woningprimeur

Woningprimeur

Woningprimeur is anders dan onze andere magazines, het is een platform voor het aanbod van woningen. Zo zie je maar: we kunnen alle kanten op!

Thuis bij de Hypotheekshop najaar 2021

Thuis bij de Hypotheekshop is een informatief, maar ook zeker een sfeervol en inspirerend e-magazine. Vol met nuttige financiële informatie, gecombineerd met inspirerende persoonlijke verhalen en mooie fotografie.

Cover De Hypotheekshop 30 jaar

30 jaar De Hypotheekshop

Dit magazine voor De Hypotheekshop maakten wij ter ere van het 30 jarig jubileum, wat werd verstuurd naar alle franchisenemers. Een leuk digitaal cadeautje!

Typisch Chantal zomer 2020

Een online blad voor de makelaardij met mooie huizen, praktische tips voor het kopen van een huis, maar ook inspirerende verhalen over het LAM museum in Lisse en tips voor heerlijke (alcoholvrije) zomerse wijnen.

Chantal Lefeber

Typisch Chantal winter 2020

We vinden het altijd belangrijk om het magazine de sfeer mee te geven van het huidige seizoen. Daarom is de tweede Typisch Chantal in winterse sferen gestoken. Zo zijn er mooie pagina’s te vinden over heerlijke winterse wijnen, maar is er ook aandacht voor Chantal zelf in het interview.

Jouw e-magazine?

Wil je jouw onderneming mooi in de etalage zetten door middel van een eigen blad? Dat doen we graag voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je er alles over.

Ja, ik overweeg een eigen e-magazine en wil graag meer informatie.

Ja, ik overweeg een eigen e-magazine en wil daar graag meer informatie over

De informatie is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht mij tot niets.

*

In een e-magazine heb je alle ruimte om te delen met de lezer wat jij belangrijk vindt

 

Het beeld in een e-magazine komt in combinatie met animatie veel krachtiger over dan op papier

 

Jij bepaalt de uitstraling: wordt het een glossy, informatief blad of een combinatie?