Chat with us, powered by LiveChat

Van online naar papier: geen probleem!

Door 17 juni 2022E-magazine
Papieren magazine

Onze magazines zijn geoptimaliseerd voor elk online device: van mobiel tot tablet en pc. Maar onze ontwerpers kunnen meer dan dat: ook voor een gedrukt magazine draaien we onze handen niet om. Soms wil je je klanten namelijk iets tastbaars meegeven.

Een papieren magazine

Een gedrukte versie van een magazine of brochure kan een goede optie zijn als je je (potentiële) klanten bijvoorbeeld extra informatie wil geven. Denk aan de werkwijzen voor het kopen of verkopen van een huis of adviezen over documenten bij de notaris. Vaak is het voor de ontvangers prettiger als zij die informatie op papier rustig kunnen nalezen.

Een cadeautje

Niet alleen voor handige informatie is een gedrukte versie een goede optie, maar vier jubilea of bijzondere gebeurtenissen met een mooi eigen magazine! Een special met gave foto’s en mooie artikelen over jouw onderneming.

Snel Era Magazine

Bekijk ook eens het magazine dat we uitgaven voor Snel Era Makelaars. We maakten een online magazine, maar hoe leuk is het om het ook op kantoor uit te kunnen delen? Een eigen blad in je handen, dat is een mooie toevoeging aan je mediastrategie!