Chat with us, powered by LiveChat

“Als klanten dit blad op hun mat aantreffen, dan gebeurt er echt iets.”

RaboActueel

Share This Post

Zo’n 15 jaar geleden bedacht Hans de titel Rabo Actueel, het allereerste huis-aan-huis magazine van de Rabobank. De eerste deelnemende bank was Rabobank Hoorn-Medemblik. Manager destijds was Theo Bregman en hij was lyrisch. Hans dacht zelf, net als menigeen, dat deze titel een paar jaar ‘mee zou gaan’.

 

Inmiddels gaan we de vijftiende jaargang in en de oplage groeit zelfs weer flink! Aansprekende Rabobanken zoals Zeeuws-Vlaanderen, Amerstreek, Flevoland, Hart van de Meijerij, West-Brabant Noord, Westland en Zuidwest-Brabant geven ons vertrouwen en begrijpen dat er echt iets gebeurt als haast ieder huishouden een mooi blad op de mat aantreft.

 

Deelnemende banken bepalen zelf de ‘paraplu’ van het blad: wonen, vermogen of bankbreed. Als content marketingbureau denken we in principe online first, maar we zijn niet vies van papier. Integendeel, misschien is papier wel het nieuwe online!

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Vacature Creatieve Content Marketeer
Nieuws

Vacature: Creatieve Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer met talent voor het schrijven en ontwerpen van verschillende communicatiemiddelen. Heb je

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch