Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwe rubriek voor Ringfoto

Door 13 juni 2019Nieuws

Video is niet meer weg te denken uit de mediawereld van nu. We kunnen in ieder geval stellen dat bewegend beeld de laatste tijd een belangrijke plaats heeft ingenomen op allerlei online kanalen. Facebook staat vol met grappige video’s, we Boomerangen ons suf en we kijken uren video’s op YouTube.┬á

Trends

De trends liegen er niet om. De belangrijkste trend is het persoonlijke verhaal. Mensen zijn sneller geïnteresseerd wanneer zij het gevoel hebben alsof iemand alleen tegen hen praat. Daarnaast zijn we van nature ontzettend nieuwsgierig, en willen we graag weten wat onze medemens allemaal doet. Vlogs zijn daarom mateloos populair. Waarom op televisie kijken hoe Ludo zijn vrouw van een ravijn gooit, terwijl je ook kunt kijken hoe een vlogger zijn huiskamer stofzuigt?

Nieuwe rubriek

Wij vinden het belangrijk om in de gaten te houden wat in de mediawereld speelt, zodat wij dit kunnen omzetten in mooie content voor onze klanten. Je hebt op onze Instagram al een sneak peek kunnen zien van waar we mee bezig zijn. Voor Ringfoto World starten wij een nieuwe videorubriek, namelijk Sanne en haar mannen. In deze rubriek test onze collega Sanne producten die Ringfoto verkoopt. Op een luchtige manier zet ze de producten (letterlijk) in de spotlights.

Houd de website van Ringfoto in de gaten voor de eerste video die binnenkort online komt en vergeet je niet te abonneren op het YouTube kanaal om niks te missen!