Chat with us, powered by LiveChat

Onze best gelezen content van maart!

Door 23 april 2020Geen categorie

We blikken terug op onze best gelezen artikelen van maart, waarvan er natuurlijk veel in het teken staan van de coronacrisis. 

Updates

Voor onze klanten houden we onder andere een updateblog bij. Wanneer er nieuwe informatie verschijnt die belangrijk is voor klanten, delen we deze in het artikel. Zo houden we de doelgroep op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Bekijk bijvoorbeeld de updates van Sterel Notarissen.

Notaris ‘vitaal beroep’ in bepaalde situaties

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) laten weten dat notariële dienstverlening waarbij uitstel niet mogelijk of niet maatschappelijk wenselijk is, valt onder de categorie ‘noodzakelijke overheidsprocessen’. Belangrijk nieuws dat we meteen deelden, onder andere bij Notaris Unie.

Cybercriminelen juist ook actief tijdens coronacrisis

Tijdens deze crisis volgt heel Nederland het nieuws over de virusuitbraak op de voet. We checken vaker dan normaal nieuwswebsites en de verschillende nieuwsapps. Uit onderzoek blijkt dat cybercriminelen de crisis aangrijpen om aanvallen gerelateerd aan corona uit te voeren. Een goed moment om voor onze klant VDSD de belangrijkste adviezen op een rij te zetten.

We gebruiken juist ook nu de snelle social media!

Nu mensen veel meer thuis werken, is de schermtijd, ook op de smartphone, aanzienlijk hoger. En daar maken wij gebruik van. Via social media bereik je de klant net even wat sneller dan een uitgebreid artikel op de website. Dat deden we onder andere voor de Hypotheker Purmerend. We wezen mensen op het oversluiten van de DSB bank hypotheek.