Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwe blog JC Luiken live!

JC Luiken

Share This Post

Komt dat zien! JC Luiken is live!

Heb je al gezien dat de nieuwe blog van Hans Luiken live is? Op jcluiken.me kun je alle blogs van Hans lezen, de laatste podcasts beluisteren, input leveren voor de kalender ‘Scheur je naar de top’ en natuurlijk Hans boeken als spreker.

Van ondernemer tot ondernemer

Op de blog zal Hans zijn ervaring (20 jaar!) als ondernemer met je delen. Als je Hans een beetje kent, weet je dat hij altijd ‘aan’ staat en barst van de energie. Waar hij jou dan bij kan helpen? Hij prikkelt je en zet je op scherp over marketing, verkoop en ondernemerschap.

Zwemmen

Hans weet hoe hij een bedrijf door een crisis moet loodsen (twee keer meegemaakt) en wat het is om echte ‘changes’ door te voeren in je bedrijf. Hans begon ooit een call center, werd uitgever van kranten en magazines en nu is diezelfde uitgeverij een sterke online speler geworden: Luiken Karstens. ‘Zwemmen naar de overkant van de rivier’, noemt Hans dat. Hij wil je graag vertellen hoe hij die stappen heeft weten te maken.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Hans!

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Vacature Creatieve Content Marketeer
Nieuws

Vacature: Creatieve Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer met talent voor het schrijven en ontwerpen van verschillende communicatiemiddelen. Heb je

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch