Medicalmarketing verdient een specifieke aanpak, en daar weten wij wel raad mee.

We combineren serieuze informatie met vermakelijke content voor dierenartsen

Voor onze klant Mijn Dierenkliniek, een dierenkliniek met zes vestigingen, hebben we een mooie content strategie. Natuurlijk zijn er eindeloze schattige dieren die het goed doen op social media. Maar we vinden het ook belangrijk om (potentiele) klanten te wijzen op belangrijke zaken rondom de gezondheid van huisdieren. We schrijven artikelen die mensen verder helpen door tips en adviezen te delen. Bovendien geven we mensen ook een unieke inkijk in de praktijk met bijvoorbeeld interviews!

Bekijk bijvoorbeeld de nieuwspagina van Mijn Dierenkliniek

Ga verder met een informatief en interessant magazine

Voor Mijn Dierenkliniek maken we ook prachtige online magazines. Een uitstekende manier om meer informatie te delen, meer te laten zien van je onderneming en klanten iets extra’s te geven. Een goede aanvulling op je mediastrategie!

MDK Magazine

Cliënten voorzien van betrouwbare informatie, dat is onze taak voor huisartsen

We werken ook voor huisartsenpraktijken, waaronder huisartsenpraktijk Poelpolder. We schrijven content waar mensen, ook buiten de eigen cliënten, iets aan hebben. Denk aan tips bij het stoppen met roken, wijzen op nieuwe regels van de overheid en af en toe wat luchtige content. Zo blijf je verbonden met je doelgroep en sta je er online altijd goed voor.

Bekijk hier de website van Huisartsenpraktijk Poelpolder

Onze klassieke contentmarketingstrategie voor tandartsen

We gaan zelfs de grens over. Voor Venzke Odontologia in Brazilië verzorgen we alle online kanalen: van de website tot social media. Onze klassieke contentmarketingstrategie! Artikelen waar klanten iets aan hebben, gecombineerd met interessante Instagram- en Facebookposts.

Bekijk hier de website!

Van het laatste nieuws rondom de praktijk en fysiotherapie in het algemeen tot het delen van sportoefeningen

Sinds kort behoort Algera Fysiotherapie tot onze klantenportefeuille en passen wij onze content strategie voor hen toe. Hoewel de website nog vervangen moet worden, kunnen we toch content laten plaatsen. Daarbij zorgen we dat de content gedeeld wordt op de satellieten, zoals wij dat noemen: Google bedrijfsprofiel, Facebook en Instagram.

Check de Instagram van Algera Fysiotherapie