Chat with us, powered by LiveChat

Zoekwoorden voor hypotheekadviseurs: onze top 8 + 1 extra!

Door 24 augustus 2020Nieuws

Als u  nou eens wist welke woorden mensen intypen voordat ze op uw website komen, dan bent u de concurrentie een enorme stap voor. Wat Googelen mensen in de zoektocht naar uw kantoor? Wij hebben de antwoorden, inclusief spelfoutjes. 

SEO, u heeft er vast veel over gehoord. Kort door de bocht betekent dit dat u uw online kanalen zodanig inricht, dat u zo hoog mogelijk in de lijst van Google verschijnt. Bijvoorbeeld door bepaalde woorden te gebruiken die regelmatig terugkomen op uw website. Google pikt die op, en verbetert zo uw ranking.

Wij zijn eens in ons Google Mijn Bedrijf domein gedoken en komen tot een interessante top 8 van zoekwoorden voor hypotheekadviseurs.

  1. Merknamen zoals ‘Hypotheker’ en ‘Hypotheekshop’ worden het vaakst gezocht. Lokaal sterke merken staan vaak op de eerste plek
  2. Een klein verschil, maar ‘de hypotheker’ of ‘de hypotheekshop’ staan op de tweede plaats
  3. ‘Hypotheek’ is een algemeen woord dat wordt gebruikt om een kantoor te vinden
  4. ‘Merknaam + plaatsnaam’ is een meer gerichte zoekactie en staat op de vierde plek
  5. ‘Hypotheekadviseur’ is ook een algemene, maar meer gericht op een persoon, een belangrijke zoekterm blijkbaar!
  6. ‘Merknaam + plaatsnaam’, net als nummer 2, maar dan gericht op woonplaats
  7. ‘Hypotheekadviseur + plaatsnaam staat op de zevende plek
  8. Merknamen aan elkaar zoals ‘Dehypotheker’ staan op de achtste plaats

Voor één van onze klanten werd het woord ‘hypotheeker’ 77 keer per kwartaal ingetypt. Spelfouten maken is menselijk, ook in de zoekmachines. We laten aan u of u dit laat terugkomen op de website.

Wilt ook meer inzicht in hoe u er online veel beter voor kunt staan? Bekijk onze specialisatie eens en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

O ja, u heeft er nog eentje extra tegoed van ons. En dat is zoekwoord A10′, deze werd het afgelopen kwartaal 103 keer als zoekwoord gebruikt. Belangrijk om te weten voor onze klant Hypotheker op het Bos en Lommerplein, boven de ring A10 West inderdaad..