Chat with us, powered by LiveChat

In de wolken met het werken in de Cloud

Door 4 juni 2019Nieuws

Vanaf nu werken wij volledig in de Cloud. Dat betekent dat wij ons werk altijd en overal kunnen doen, en dat ook met een hele goede beveiliging. Zelfs al genieten we van de zon in een prachtig vakantieoord, we kunnen altijd bij onze toffe content (maar relaxen is ook belangrijk).

Overal toegankelijk

In dit digitale tijdperk hoef je niet meer met het hele team op dezelfde plek en op dezelfde tijd aanwezig te zijn. Content maken kan overal, dus ook thuis of in een fijne koffiezaak. De veiligheid van onze bestanden staat voorop, en daarom hebben we ervoor gekozen om met Webstate in zee te gaan.

De meest veilige omgeving

Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de beveiliging van hun gegevens, want deze zijn op de meest veilige manier opgeslagen in de Cloud. Een veiligere optie bestaat simpelweg niet. Webstate bewaakt 24/7/365 bedrijfskritische onderdelen in de Cloud infrastructuur. De beheerders kunnen indien nodig op afstand en via mobiele apparaten onderhoud uitvoeren en troubleshooten. Onze digitale werkplekken zijn afgeschermd en uitsluitend voor onze eigen medewerkers toegankelijk. Voor deze uitstekende beveiliging is Webstate ISO 27001 gecertificeerd.

Wij hoeven ons dus niet meer bezig te houden met beveiliging en netwerken en systemen die niet werken, maar wel met wat het belangrijkste is: mooie content creëren voor onze klanten!