Chat with us, powered by LiveChat

Veilige websites zijn de basis voor ons werk

Websitebeveiliging

Share This Post

Content maken is onze core business, maar natuurlijk moeten onze klanten er ook op kunnen vertrouwen dat hun website optimaal is beveiligd. En daar weten wij wel raad mee. 

WordPress

 Wij gebruiken WordPress als Content Management Systeem (CMS). Dit is het meestgebruikte systeem ter wereld. Het is betrouwbaar, snel en volledig in te richten zoals je wilt door middel van plug-ins. Elke website ziet er daardoor heel anders uit en is dus uniek. WordPress werkt aan een continue ontwikkeling van hun systeem. Ze komen ze met gemiddeld acht updates per jaar, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat de websites altijd optimaal zijn beveiligd met de nieuwste technieken.

En dan niet het minst belangrijke: SEO (Search Engine Optimization) vormt de basis van WordPress. Hierdoor kunnen wij websites zodanig ontwerpen, dat de vindbaarheid van jouw bedrijf in Google een stuk groter wordt. Zo wordt de kans groter dat potentiële klanten eerder bij jou komen om hun auto te laten repareren dan bij de concurrent.

Beveiliging

Onze websites zitten technisch uitstekend in elkaar. We kunnen de content snel en zonder problemen kunnen plaatsen, omdat WordPress een gebruiksvriendelijk CMS is. Daarnaast zijn de websites veilig voor zowel de bezoeker aan de frontend als de gebruiker in de backend. Elke website heeft een SSL Certificaat wat zorgt voor extra veiligheid. Met zo’n certificaat wordt ervoor gezorgd dat hackers geen contactgegevens stelen van de bezoeker, die hij invult bij bijvoorbeeld een contactformulier of betaling. Wij zorgen samen met onze technische mensen dat de websites altijd up-to-date zijn, waardoor we de veiligheid kunnen waarborgen.

Wil je nog meer weten over onze aanpak? Drink eens koffie met ons!

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Vacature Creatieve Content Marketeer
Nieuws

Vacature: Creatieve Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer met talent voor het schrijven en ontwerpen van verschillende communicatiemiddelen. Heb je

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch