Chat with us, powered by LiveChat

Als het sociaal is, zit Soundous erachter

Door 24 februari 2022Nieuws
Soundous

Vertel eerst even wie je bent

“Ik ben Soundous 25 jaar, moeder en werk nu ongeveer een maandje voor Hans Luiken Uitgevers achter de schermen. Afgelopen zomer behaalde ik mijn bachelorsdiploma, commerciële economie en pre-master aan de Haagse Hogeschool. Momenteel studeer ik af aan de Erasmus Universiteit als marketeer. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en vind ik het geweldig om te gaan reizen en uiteten te gaan.”

Hoe ben je bij Hans Luiken Uitgevers achter de schermen gekomen?

“Naast mijn studie was ik op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan die aansluit op mijn opleiding. De vacature van Hans Luiken Uitgevers die online stond sprak mij meteen aan door het afwisselend en creatieve werk dat ik zou gaan doen. Toen de kans voorbijkwam om te gaan werken voor HLU, heb ik die meteen gegrepen. “

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Ik heb verschillende taken per dag. Zo schrijf ik interessante blogs en beheer ik de social mediakanalen van verschillende notarissenkantoren en klanten als Printadvise en GRAIN. Natuurlijk doe ik hiernaast nog veel meer!”

Wat kun je ons vertellen over je eerste weken hier?

“De eerste weken gaan supersnel. Veel is namelijk nieuw voor je, waardoor de tijd ook wat sneller gaat. Daarnaast zijn de eerste weken ook het leukst, omdat je hier ook je nieuwe collega’s leert kennen.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Ik kijk er erg naar uit wat te toekomst zich nog allemaal gaat brengen! Het team geeft mij een enorm warm gevoel en ik leer elke dag weer nieuwe dingen. Ik vind het erg leuk om verschillende bedrijven te leren kennen en in contact te komen met nieuwe mensen! Binnen deze job is dat geweldig!”