Chat with us, powered by LiveChat

Online bedrijfsbrochure voor De Hypotheekshop Beverwijk

Door 31 augustus 2021E-magazine, Nieuws
Online bedrijfsbrochure

Soms wil je je klanten wat meer informatie meegeven over je onderneming. Dat kan natuurlijk op papier, maar waarom niet in een online bedrijfsbrochure?

We krijgen weleens de vraag of we online brochures maken. Dus niet echt een magazine (met veel dynamische content) maar meer iets wat lijkt op de ‘good old’ company brochure. Dat doen we dus ook.

Altijd actueel

Je wilt je klanten iets meegeven waarin ze meer te weten komen over jouw onderneming en diensten. Dan is de keuze voor papier vaak snel gemaakt. Maar een onderneming is continu in beweging: collega’s komen erbij en anderen vertrekken. Misschien verhuis je wel, of wordt het interieur aangepast. Dan is de keuze voor een online, en dus dynamisch, format veel logischer.

Voor de Hypotheekshop Beverwijk deden we dit. Een mailtje of telefoontje en het magazine is compleet up-to-date als er een verandering plaatsvindt op de werkvloer. Bijkomend voordeel: de distributie is hartstikke makkelijk. Je verspreidt het online magazine super snel op alle social media en is leesbaar op pc, tablet en mobiel.