Chat with us, powered by LiveChat

Ondernemen in ongewone tijden

Door 2 april 2020Nieuws

Wat er momenteel gaande is in de wereld raakt ons allemaal en is heel heftig. Al 25 jaar zijn we trotse toeleverancier van de Rabobank. En natuurlijk gaat dat wat er nu in het MKB gebeurt, ons aan ’t hart. Daarom hebben we de afgelopen weken bedacht hoe we de lokale Rabo’s iets moois kunnen bieden om op de juiste manier in beeld te komen én te blijven bij de zakelijke doelgroep. De groep die de bank harder nodig heeft dan ooit! 

Altijd dichtbij

De Rabobank is flink gekrompen de laatste jaren en dat heeft ook voor een minder sterke positie gezorgd bij de zakelijke klant. Maar de Rabobank heeft nog steeds iets wat de beursgenoteerde banken niet hebben en dat is de kracht van de coöperatie: het wij-gevoel. Rabobanken doen allemaal lokaal zaken, dat weten we als geen ander. Zelf hebben we het zakelijk ook weleens moeilijk gehad en ook toen stond de Rabo voor ons klaar. En de Rabobank is altijd dichtbij: letterlijk.

Rabo e-magazine special: ondernemen in ongewone tijden

Deze online special staat geheel in het teken van hoe we samen deze moeilijke tijd doorkomen. Aan bod komen alle maatregelen die de overheid genomen heeft en die worden nog eens goed belicht. Ook de videotoespraken van Wiebe Draijer krijgen een mooie plek in het blad. Verder laten we goed zien wat de Rabobank allemaal doet om de lokale ondernemer te steunen. Zo kunnen we speciale lokaal-kopen pagina’s maken. En eigen ideeën zijn ook altijd welkom. Die kunnen we allemaal bespreken en toepassen! We kunnen een aantal klanten interviewen om zo weer andere klanten te inspireren. Alles vanuit verschillende invalshoeken.

Bereik

Het e-magazine kan op vele manieren gedeeld worden, zoals via sociale media, e-mailmarketing en de e-mailhandtekeningen van alle medewerkers. Ook kunnen afzonderlijke pagina’s online gedeeld worden.

Omvang en content

Bij een e-magazine zijn er eigenlijk geen beperkingen ten aanzien van de omvang. Wij verzorgen alle content, uiteraard alles in overleg. Ook speciale wensen bespreken we. De special Ondernemen in ongewone tijden zal dus een sterke lokale uitstraling krijgen.

Platform

De huisstijl van de Rabobank wordt nauwlettend in de gaten gehouden en is het uitgangspunt van het ontwerp en de opmaak. We werken met het online magazine platform H5mag, een Nederlands bedrijf.

Wil je met jouw Rabobank vestiging ook juist nu goed zichtbaar blijven bij je doelgroep? Stuur Hans een mailtje, het liefst voor 14 april.