Chat with us, powered by LiveChat

Notaris, versterk uw merk met een e-magazine

Door 1 oktober 2020Nieuws

Goed zichtbaar worden of blijven met goede content, daar geloven wij heilig in. Elke dag schrijven we artikelen en ontwerpen we beeldmateriaal voor onze grote groep notarisklanten. Dat is de beste SEO, dan word je goed zichtbaar in zoekmachines. Maar die unieke content kunnen we natuurlijk ook op een andere manier vormgeven dan een artikel op de website. 

Vertel uw klant meer

Een e-magazine geeft u de mogelijkheid om meer te vertellen aan uw (potentiële) klanten. U kunt ze inspireren met mooie interviews, beeld en relevante informatie. En u kunt elke vorm kiezen: wilt u uw kantoor als een sterk merk neerzetten? Dan kiezen we voor een persoonlijke glossy. Wilt u het vakgebied op de kaart zetten? Dan maken we er een eigentijds en informatief magazine van.

We maakten alvast een voorbeeld van hoe het e-magazine eruit kan zien. Blader er eens doorheen, kijk hoe het voelt. Het magazine gaat verder waar papier én social media stoppen.

Oneindige mogelijkheden

Anders dan een echt blad worden onze e-magazines nog veel krachtiger doordat onze online ontwerpers en content marketeers niet meer met de beperking van papier te maken hebben. Wijzigingen zijn bijvoorbeeld zo doorgevoerd. Toch liever een ander onderwerp? Die zetten we er zo in. Het magazine wordt een beleving. Met krachtig beeld en animatie wordt de lezer meegenomen in de verhalen. En natuurlijk is alles te lezen op elk device: van pc tot tablet tot smartphone. De cover en het artikel ‘3 adviezen bij een hypotheekverhoging voor verbouwing’ zijn alvast geoptimaliseerd voor pc, tablet en mobiel. Kijk maar eens.

Besluit u om voor het magazine te gaan, dan doen we natuurlijk alles in overleg. We voeren uw huisstijl door, de inhoud stemmen we af op uw wensen en u bepaalt wanneer het magazine live gaat. Natuurlijk zorgen we ook voor een mooie lanceringscampagne.