Chat with us, powered by LiveChat

Investeer in meertalige communicatie!

Door 22 mei 2023Nieuws
Meertalige communicatie

Er wonen en werken steeds meer expats in Nederland, met name in de grote steden. Wanneer je alleen al kijkt naar het aantal kennismigranten dat vorig jaar van buiten de EU hierheen kwam, zijn dat er bijna 16.000. Ook uit Europese landen komen veel mensen naar ons land om te werken, in 2019 waren dit er ongeveer 67.000. Als je hun gezinnen meerekent, zijn het er fors meer. Er wonen bijvoorbeeld zo’n 110.000 Duitsers, 30.000 Fransen, 56.000 Britten en 32.000 Amerikanen in Nederland.

Expat interessante doelgroep

Vanwaar deze stortvloed aan cijfers? Om te laten zien wat voor een interessante doelgroep dit is. Deze groep is veelal hoogopgeleid en verdient bovengemiddeld. Vaak kopen ze hier een huis, ze sluiten verzekeringen en contracten af enzovoort. Zeker bij ingrijpende beslissingen willen zij zich in hun moedertaal informeren. Een meertalige website met relevante informatie in het Engels, Frans, Duits of andere taal is daarvoor het aangewezen middel.

Veel werk, zo’n meertalige website?

Of dat veel werk is, zo’n meertalige website? Niet als wij het voor je organiseren. We zorgen dat alle teksten door een professioneel team van native speakers worden vertaald en dat de content in de talen van je voorkeur online komt te staan. Ook standaardmails en andere documenten kunnen we voor je vertalen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.