Chat with us, powered by LiveChat

Als de websites goed zijn, zit Bart erachter

Door 21 mei 2019Nieuws

Wie ben je en wat doe je voor HLU?

Mijn naam is Bart Rinsma en ik ben 30 jaar. Sinds korte tijd woon ik Amsterdam waar ik het zeer goed naar mijn zin heb. Sinds een aantal maanden werk ik een paar uur week voor Hans Luiken Uitgevers. Een paar maanden terug kwam ik met Hans in contact voor wat kleine aanpassingen op verschillende WordPress websites. Door de WordPress ervaring die ik al had, kon ik hem hierbij goed helpen. Als er complexe vraagstukken zijn met betrekking tot de WordPress websites die Hans Luiken beheert, dus bij de thema’s of plugins, dan vraagt hij mij die op te lossen en te kijken naar de beste mogelijkheid. Het is altijd zeer plezierig werken met Hans en volgens mij leren we ook nog veel van elkaar, ik in ieder geval wel van hem!

Wat doe je als je niet bezig bent met Websites & SEO?

Op het moment dat ik thuis kom duik ik in mijn eigen kleine bedrijfjes, waaronder crazyluchtbedden.nl. Daarnaast voetbal ik nog wekelijks in Utrecht met veel plezier en verder besteed ik veel aandacht aan de Bitcoin en cryptowereld en alles wat hier in beweegt. Dit en de Blockchain vind ik zeer interessant om te volgen en blijf dit ook zeker doen komende jaren.

Wat zou je nog aan de lezers mee willen geven?

Op het moment dat je een website van jouw bedrijf live gaat zetten, dan moet je altijd nadenken over wat je wilt gaan bereiken met de website. Als je alleen aan klanten jouw website wilt laten zien als visitekaartje hoef je geen SEO elementen op de website goed te zetten. Maar wil je hoog in Google scoren, dan is het zeer belangrijk dat je al tijdens de bouw van de website rekening houdt met alle SEO onderdelen die moeten worden toegevoegd om hoog te scoren in Google.