Chat with us, powered by LiveChat

Als het goed is, zit Pamela erachter

Door 13 februari 2019Nieuws

Wie ben je en wat doe je voor HLU?

“Ik ben Pamela Conner, 22 jaar en ik maak content voor een aantal klanten van HLU. Zo ben ik, onder andere, verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwtjes voor websites als Topatalk en Huisartsenpraktijk Poelpolder.”

Vanwaar je keuze om content te maken onder leiding van HLU?

“Toen ik bij HLU begon, was ik net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dankzij mijn opleiding (Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, minor Journalistiek aan de Hogeschool voor Journalistiek) en voorgaande stage had ik al wat ervaring opgedaan met content creatie en marketing. Hans gaf mij de kans om deze ervaring uit te breiden in deze branche en aan de slag te gaan met content creatie voor uiteenlopende bedrijven. Hierdoor blijft het werk een uitdaging en kan ik me steeds meer ontwikkelen in het werkgebied.”

Wat doe je als je niet achter je laptop zit te tikken?

“Ik ben erg sportief. Na een dag non-stop achter me laptop te hebben gezeten, kun je mij steevast in de sportschool of het park vinden tijdens een workout. Verder hou ik van lekker eten met vriendinnen (die workouts zijn daardoor ook noodzakelijk), lezen, uitgaan en kan ik mezelf dagelijks verliezen in het enorme aanbod op Netflix, YouTube, online magazines of Instagram. Online content beheert dus een groot deel van mijn leven, ook als ik niet aan het werk ben haha.”