Chat with us, powered by LiveChat

Als het vernieuwend is, zit Eva erachter

Door 10 februari 2022Nieuws

Vertel eerst even wie je bent

“Ik ben Eva van Kesteren, momenteel zit ik in jaar 3 van mijn studie Creative Business aan Inholland Den Haag. Naast mijn studie ben ik eigenaar van PureVita en geef ik personal training. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met fitness en Instagram. Met ongeveer 7 duizend volgers op Instagram, mag je mij een (Nano-) influencer noemen.”

Waarom heb je ervoor gekozen om jouw stage bij Hans Luiken Uitgevers achter de schermen te volgen?

“Hans Luiken was voor mij geen onbekende, net zoals hij dat niet is voor de meeste Lissenaren. Toen ik op zoek ging naar een bedrijf wat zich bezighoudt met content creatie en marketing kwam Hans Luiken Uitgevers achter de schermen naar voren. Nadat ik de website grondig had doorgepluisd, wist ik dat dit precies is wat ik wil leren. Daarnaast heb ik met een oud stagiaire gesproken. Lotte vertelde mij dat ze een onwijs fijne tijd heeft gehad tijdens haar stage hier. Oftewel, voor mij was er geen twijfel, ik wil hier mijn stageperiode doorbrengen.”

Wat ga je doen tijdens deze periode?

“Het is uiteraard de bedoeling dat ik hier veel ga leren. Met name interessante content maken en verspreiden. Met Instagram kan ik al overweg maar dat betekent niet dat ik meteen een goede content schrijver ben.”

Ben je al aan het werk gezet?

“Ja zeker! Ik ben nu nog met kleine dingen bezig maar dat vind ik nu al heel leuk om te doen. Hans heeft mij in de eerste paar dagen van mijn stage zo veel verteld. Met deze kleine opdrachten kan ik de informatie stukje voor stukje toepassen.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Ik voel mij enorm welkom bij Hans Luiken Uitgevers en heb er zin in om aan de slag te gaan, mijn kwaliteiten in te zetten en mijn kennis te vergroten!”