Chat with us, powered by LiveChat

We hebben weer een mooi e-magazine afgeleverd

Door 6 november 2020Nieuws

Voor de Hypotheekshop Lisse tot Leiden hebben we een prachtig e-magazine afgeleverd: Thuis bij de Hypotheekshop. Een magazine waarin we nuttige informatie combineren met interessante en leuke content. 

Dit gaat verder dan papier

Want daar staat ‘Thuis’ voor: tips waar je iets mee kan, gegoten in een format dat verder gaat dan papier met een optimale sfeerbeleving. De kracht van onze e-magazines is namelijk de vorm. Informatie over hypotheekadviezen kunnen we zodanig vormgeven, dat het lekker wegleest, maar dat je wel het gevoel hebt dat je er iets aan hebt. Met animatie bijvoorbeeld.

Geen saaie lijstjes

Zo schreven en ontwierpen we een artikel over hoe een hypotheekadvies in zijn werk gaat. Dat kun je natuurlijk in een keurig lijstje weergeven, maar wij vinden het belangrijk om het wat interessanter te maken dan dat. Door te werken met bewegend beeld en een vormgeving die past bij de klant, bereik je net dat beetje meer. Een blad wat uitstraalt waar de klant voor staat.

Persoonlijkheid

Bij een online magazine hoort die persoonlijkheid. Informatie weergegeven op een manier die past bij de klant, maar ook het delen van verhalen over bijvoorbeeld medewerkers. Dat deden we voor Thuis ook. We interviewden marketingmanager Eugenie van der Linden. Zij schreef haar eerste boek, en een e-magazine is natuurlijk een prachtig medium om daar aandacht aan te besteden.

Lijkt het je ook mooi om een e-magazine in te zetten voor jouw onderneming? Je kunt ons gewoon mailen, dan kijken we graag hoe we het vormgeven!