Chat with us, powered by LiveChat

Dit is de best gelezen content van mei

Door 2 juni 2020Nieuws

We blikken terug op onze best gelezen artikelen van mei met onder andere een mooi interview voor Mijn Dierenkliniek en kartonnen fans in het voetbalstadion!

Op de werkvloer met..

Bij Mijn Dierenkliniek is geen dag hetzelfde. Van de liefste kittens tot de schattigste schoothonden en alles ertussenin: ze komen allemaal langs voor hun jaarlijkse vaccinatie, maar ook voor operaties en andere medische hulp. Met een nieuwe rubriek voor Mijn Dierenkliniek laten we zien hoe het er in de kliniek aan toe gaat. Het eerste interview werd goed ontvangen!

Naamswijziging Lekkerkerker & Keijzer > Keijzer & Vergeer

Administratiekantoor Lekkerkerker & Keijzer gaat vanaf nu verder als Keijzer & Vergeer. We verzorgden de communicatie rondom de naamsverandering. Onder andere door een artikel, maar ook bij het invoeren van de ‘oude’ websitenaam sturen we de klanten door naar de nieuwe website.

Sfeerimpressie John de Groot

Natuurlijk trof Autoschade John de Groot ook de nodige maatregelen om zo veilig mogelijk te werken. We verzorgden in samenwerking met Fotoservicewinkel.nl een fotosessie om klanten een kijkje achter de schermen te geven in de garage.

Warmtewerend glas: een zegen in de zomer

Met al heel wat zonuren achter de rug en de zomer in het verschiet schreven we voor Knipping en van Es een artikel over hun warmtewerend glas. De klanten van Knipping en van Es ondervinden letterlijk en figuurlijk aan den lijve hoeveel extra leefcomfort een schuifpui met warmtewerend glas oplevert. Dat geldt ook voor kozijnen, deuren en dakkapellen. Met warmtewerend glas van Knipping voorkom je dat het binnen te heet wordt, maar profiteer je van het zonlicht dat je huis verlicht.

Kartonnen fans op de tribune

Hoewel veel sportcompetities in verband het coronavirus zijn afgelast, willen ze daar in Duitsland nog niets van weten. Wat de hoogste voetbalcompetitie, de Bundesliga, betreft in ieder geval. Borussia Mönchengladbach heeft vooruitgedacht en kwam met een creatieve oplossing.